середу, 1 червня 2016 р.

Сьогодні - Міжнародний день захисту дітей


       Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.    
      До цієї дати працівники бібліотеки-філії № 1 та ЗОШ № 5 організували та провели   пізнавальну подорож «На дитинство ми маємо право». Учасниками заходу були учні загону «Романтик» дитячого закладу відпочинку «Олімп», який сьогодні розпочав свою роботу при ЗОШ № 5 (вихователі Р. О. Вітюк,    Л. З. Федун).
     Ведучі заходу Людмила Корольчук та Людмила Суржик розповіли дітям про історію цього свята, ознайомили з «Конвенцією про права дитини».
     За допомогою «Казкової правової вікторини» учні мали змогу перевірити, чи добре вони знають свої права та обов`язки, чи вміють їх правильно реалізовувати. Активними учасниками свята були Андрій Антонюк, Єва Гаврилюк, Наталія Тлумач, Ірина Смиковська, Дмитро Ярощук які давали влучні та дотепні відповіді на запитання. Учні декламували вірші на правову тематику, а також ознайомилися з викладкою літератури «Я повинен знати свої права».
     До книгозбірні на свято також завітали маленькі користувачі ДНЗ № 5  середньої групи  "Веселка» (вихователь З. О. Мацько). Для них була проведена екскурсія по бібліотеці та пізнавальна вікторина «Казкові герої живуть в бібліотеці у казках».
      Діти весело та цікаво провели час і задоволені залишили бібліотеку.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар