вівторок, 22 квітня 2014 р.

До Міжнародного дня Матері - Землі


22 квітня відзначається Міжнародний день Матері - Землі. З цієї нагоди бібліотека-філія № 1 спільно з ЗОШ № 6 провели день інформації "Серце Землі у наших долонях".
           В рамках Дня було проведено екологічну годину "Живе обличчя моєї Землі", бесіду "Природа і ми", та представлено  тематичну поличку "За чисте повітря й зелені ліси".
           Екологічну годину було проведено з учнями 10класу (класний керівник Т.В.Органіста). Завідувач бібліотеки Світлана Галушук розповіла про це свято, про захист навколишнього середовища і збереження природних ресурсів, якими наділила нас природа. На захід була запрошена вчитель екології О.Б. Алексейчук, яка висвітлила тему "Екологічні проблеми в місті Нововолинську та шляхи їх подолання". Учні задавали питання і отримували конкретні відповіді.
          Бесіду "Природа і ми" було проведено з учнями 6-А класу (класний керівник Т.М. Пемпко). День інформації пройшов цікаво та насичено, не залишив нікого байдужим.
         Сподіваємось, що пробудили в учнів інтерес до навколишнього середовища, та вони зрозуміли що треба любити, поважати і охороняти природу та відчути її красу.