вівторок, 6 березня 2018 р.

Вибір професії – важливий крок у житті


 Світ професій – складний та захоплюючий. Зоорієнтуватися в ньому дуже важко. Старшокласників хвилює питання, як знайти головну справу свого життя, щоб почувати себе задоволеним морально і матеріально.
     Вибір професії – це важливий крок і він повинен бути добре виваженим та усвідомленим.
   Бібліотека-філія № 1 Нововолинської ЦБС спільно з ЗОШ № 5 (10-й клас, класний керівник Гримак Є. А., бібліотекар Суржик Л. І.) організували і провели калейдоскоп професій «У зорепаді професій є і твоя».


         Ведучі Людмила Корольчук, Катерина Кльофа і Павло Ткачук розповіли про різноманітний світ професій, формулу вибору професій та їх класифікацію.



      У заході взяли участь представники навчальних закладів міста Нововолинська та міського центру зайнятості. Вони цікаво і змістовно рекламували свої навчальні заклади, спеціальності, умови навчання.
      Спеціаліст з профорієнтації Нововолинського міського центру зайнятості Оксана Самолюк розповіла про потреби ринку праці, а також про професії які користуються попитом у нашому місті.


   Кандитат технічних наук, викладач кафедри фінансів Юлія Миколаївна Дзіковська рекламувала Нововолинський навчально-науковий інститут економіки та менеджменту ТНЕУ.


     Студенти Руслана Кравчук і Тарас Селещук представляли ДВНЗ «Нововолинський електромеханічний коледж».


   Завідувач відділу  Юрій Аполлінарійович Стецюк розповідав про робітничі професії Нововолинського центру професійно-технічної освіти.


     Для присутніх була влаштована тематична полиця «Шляхи відкриті! Куди?»
    Сподіваємось, що ця зустріч залишила приємні враження в учасників нашого заходу і допоможе молоді визначитися з вибором професії.
      

Немає коментарів:

Дописати коментар