вівторок, 6 березня 2018 р.

Відомі дитячі письменники у Нововолинську!


       У  Нововолинській центральній міській бібліотеці  відбулася цікава зустріч з популярними дитячими письменниками - Іваном Андрусяком та Олегом Чаклуном. На захід  були запрошені дорослі та юні користувачі бібліотеки-філії № 1, які мали чудову нагоду познайомитися з відомими авторами.
         Іван Андрусяк – письменник, поет, головний редактор видавництва «Фонтан казок». Один з найулюбленіших письменників сучасних дітей. Багато його творів входять до шкільної програми. Автор відзначений багатьма преміями. Зокрема, нещодавно за поетичну книжку «Лякація» Іван Андрусяк отримав відзнаку «Дитячий поет року» від Простору української дитячої книги «БараБука». Він також переміг у книжковому рейтингу «ЛітАкцент року» в номінації «Поезія і проза для дітей».
      Олег Чаклун – письменник, книжки якого люблять діти і дорослі. Повість Олега Чаклуна «Піраміда Синтії»  потрапила у фінал премії «Книга року ВВС – 2017».
    Веселі історії авторів, багато запитань і відповідей – все це надовго залишиться у спогадах дітей і дорослих. Присутні мали змогу  придбати книги та ще й з автографом. На нашу думку ця зустріч спонукає до читання навіть тих, хто не любив читати.
    


Немає коментарів:

Дописати коментар