четвер, 19 жовтня 2023 р.

День мудрості та довголіття відбувся у Нововолинській бібліотеці-філії № 1

     19 жовтня у бібліотеці-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи було проведено день мудрості та довголіття на тему «Роки людині до лиця». Учасниками заходу були користувачі бібліотеки люди похилого віку, ВПО.

         Ведуча Світлана Галушук надала цікаву і змістовну інформацію про людей, які дожили до похилого віку, які існують аксіоми довголіття, «рецепти довголіття».

         Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Літній вік людини зовсім не означає, що вона вже на багато не здатна, якраз навпаки: те, що може літня людина, рідко здатна зробити більш молода.

         Міні-інтерв’ю було проведено Світланою Галушук з користувачами Галиною Панащук, Ларисою Альошиною, Людмилою Суржик, Марією Тоболевич. Вони поділилися своїми життєвими історіями з присутніми, розповідали про секрети свого довголіття, любов до життя, здорове харчування, про своїх рідних, їх хобі тощо.

         З учасниками заходу була проведена ерудит-розминка та літературно-гумористична вікторина, де присутні показали свою ерудованість та знання.

         Для користувачів організовано тематичну полицю «Книги вашої молодості».

Немає коментарів:

Дописати коментар