середу, 8 березня 2023 р.

До Міжнародного дня боротьби за права жінок у Нововолинській бібліотеці-філії № 1

                В рамках проєкту «Memory Craft», який представляє ГО «Валентність Переосмислення»  за підтримки Alight, бібліотека-філія № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи організувала та  провела з користувачами бібліотеки та дітьми  ВПО тематичний захід «Міжнародний день боротьби за права жінок».

         Сьогодні Україна відзначає Міжнародний день боротьби за права жінок, коли українки й українці пліч-о-пліч боронять не лише свою свободу і власну державу, але й увесь світ. Українки вкотре у своїй історії б’ються на правильному боці передової лінії боротьби добра зі злом і світла з темрявою. На передовій і в тилу жінки виборюють мирне майбутнє для своїх дітей. 

         Ведуча заходу бібліотекар Наталя Козачок  наголосила, що першочерговою суттю Міжнародного дня боротьби за права жінок є озвучення таких проблем, як дискримінація, насилля та інші важливі питання.

          Для  школярів відбувся майстер-клас  з виготовлення  паперової моделі до Дня прав жінок, в якому взяли участь учні 4-А  класу Нововолинського ліцею № 5.  Вони вирізали, складали  та клеїли цікаву складанку, яка символізує права жінок та квітку одночасно.

         Діти виявили працелюбність та майстерність і вклали в свої роботи ніжність, теплоту й любов.

Немає коментарів:

Дописати коментар