понеділок, 3 вересня 2018 р.

День знань у бібліотеці


         
      День знань – особливе свято, завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою, адже попереду у школярів нова сторінка життя – цікава, барвиста і повна нових знань.
        З цієї нагоди у бібліотеці-філії № 1 Нововолинської ЦБС відбувся день інформації «Країна знань нам двері відчиняє» для користувачів різного шкільного віку.
       Дуже символічно, що в цей день своє свято маленькі читачі 2-А класу ЗОШ № 5 разом з класоводом Аллою Олексіївною Вавринюк  провели в стінах нашої книгозбірні. Адже бібліотека є однією з перших та найважливіших сходинок дітей  до Країни знань, книги, читання.
     Бібліотекарі організували для них літературне свято «Добрий день, Країно знань!». Діти ознайомились з відділами бібліотеки,  прийняли участь у вікторині «Книга – твій друг», рекламували вірші, відгадували загадки. Юні читайлики вибрали для себе цікаві книжки та журнали.

      На гру-конкурс «Подорож у країну знань» завітали учні 8-Б класу цієї ж школи  разом з класним керівником Русланою Олексіївною Вітюк. Під час гри учні проявили кмітливість, показали хороші знання і любов до книг.
     Уперше  відвідали  бібліотеку вихованці ЗДО № 9 середньої групи «Бджілка» з вихователем Іриною Олександрівною Ковтун, для яких було проведено екскурсію, під час якої малеча отримала багато позитивних емоцій. 

        Для присутніх була влаштована викладка літератури «Чарівна країна знань».
        Гарним настроєм та новими враженнями закінчилось свято у бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар