середа, 22 листопада 2023 р.

У Нововолинській бібліотеці-філії №1 відбулася година безпеки

        У рамках реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН, з 13 по 19 листопада 2023 року в Україні проходить 2-й етап всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху.

     З цієї нагоди, бібліотека-філія № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи разом з учнями 3-Б класу Нововолинського ліцею № 5 (класовод Вавринюк А. О., асистент вчителя Ярмолюк А. О,  бібліотекар Суржик Л. І.) провели годину безпеки «Правила безпеки знай і в біду не потрапляй».



     Бібліотекар Лариса Сенич ознайомила учнів із правилами дорожнього руху, основними дорожніми знаками, правилами переходу вулиць, сигналами регулювальників та світлофорів, необхідністю ходити тротуарами та узбіччями,

 рятувати себе на дорозі під час складних ситуацій тощо.




     Школярі прийняли участь у вікторині, кросворді, відгадували на швидкість загадки, давали чіткі відповіді по знаках дорожнього руху, переглянули мультфільм  «Правила дорожнього руху під час воєнного стану», основні дорожні знаки.

         Для учнів була влаштована тематична полиця «Стань помітним у темряві – врятуй своє життя».

         Діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!





Немає коментарів:

Дописати коментар