неділя, 5 лютого 2023 р.

Майстер-клас з виготовлення валентинок в Нововолинській бібліотеці-філії № 1

      14 лютого світ відзначає День Святого Валентина. Як і на будь-яке інше свято, в цей день  прийнято дарувати подарунки, сувеніри і валентинки.

    Користувачі нашої бібліотеки та ВПО також готувалися до цього свята. Напередодні Дня Святого Валентина в бібліотеці-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи відбувся майстер-клас «Валентинки своїми руками»  із виготовлення «валентинок» – святкового атрибуту свята.  

       Ведуча майстер-класу майстриня рукоділля Анастасія Володимирівна Краля розповіла присутнім про кривульку – вишитий об’ємний виріб і де використовується цей  аксесуар: подушечка для голок, маятник на ножиці або прикраса тощо. Заняття проводиться на основі творчості народних майстрів вишивки Георгія Гараса та Світлани Галущак.

      Бібліотекар Лариса Сенич ознайомила школярів з історією свята та навчила дітей робити листівки-валентинки, де діти творчо підійшли до цього захоплюючого заняття. Вони із задоволенням вишивали кривульки, вирізали, розмальовували листівки-валентинки. Кожний учасник  виготовив сердечко та повісив  на символічне дерево закоханих.

       Присутні створили не тільки гарні та креативні валентинки, але і подарували  один одному чудовий настрій та позитивні емоції. В ході заходу був  сміх, і веселощі. Учні ділилися секретом, кому вони їх подарують.

        Ось так весело та цікаво пройшов майстер-клас у бібліотеці.

     P.S. Щиро вдячні майстрині рукоділля Анастасії Володимирівні Кралі за цікавий та змістовний майстер-клас.

Немає коментарів:

Дописати коментар