четвер, 5 січня 2023 р.

Різдвяне свято відбулося у Нововолинській бібліотеці-філії № 1

         Різдво – це одне з найважливіших свят у році, коли ми вшановуємо народження Ісуса Христа. У цей особливий день віруючі можуть звернутися до Бога з молитвою, проханням або покаянням. Господь неодмінно почує ці слова, якщо вони будуть вимовлені щиро і з чистими помислами.

         В рамках дитячого клубу «Чомудрик», у бібліотеці-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи відбулося перше організаційне засідання та різдвяні посиденьки «У небо Різдвяна молитва хай лине від серця дитини до Божого Сина!».  За гостинним різдвяним столом зібралися користувачі бібліотеки. Святкова різдвяна свічка, красуня-ялинка, солодощі – все це створило теплу невимушену атмосферу.

         Ведуча заходу бібліотекар Лариса Сенич розповіла дітям про історію свята, його традиції та особливості Різдва. 

    Діти разом з бібліотекарем читали молитви, декламували колядки, розповідали цікаві, жартівливі історії. 

Прослухали аудіоказку української письменниці Богдани Матіяш «365 казок на ніч. Три дари ангелів» від Українського інституту книги.

                З великим задоволенням присутні приймали участь в святкових конкурсах, вікторинах, весело розважались, грали в рухливі ігри.

         На завершення святково-різдвяних посиденьок працівники бібліотеки привітали учасників дитячого клубу «Чомудрик» зі святами та побажали, щоб в новому 2023 році здійснилися найпотаємніші мрії, відбувалися нові творчі зустрічі.

         Для користувачів у бібліотеці організовано тематичну полицю «Календар народних свят».

Немає коментарів:

Дописати коментар