середу, 17 квітня 2019 р.

Екологічна мандрівка

     Все що нас оточує – повітря, сонце, зорі, степи, луки, ліси, моря, тварини -Природа. Ми й самі є частиною природи. Тому нас турбують зміни, які відбуваються в ній. Хіба не заслуговує вона нашої любові? Але на сьогодні ми маємо значну кількість свідчень про те, що людина не є бережливим господарем, а є самовпевненим землевласниками.
   Щороку в третю суботу квітня відзначається День довкілля. Це свято дозволяє реально оцінити стан навколишнього середовища, в якому ми живемо.
     Напередодні бібліотека-філія № 1 Нововолинської ЦБС спільно з  учнями  5-Б кл. ЗОШ № 5,  вчитель Р. О. Вітюк  організували і провели екологічну мандрівку «У природи постать чарівна».
      Ведуча Світлана Галушук цікаво і змістовно розповіла учням, як поводити себе на природі, що може зробити кожна людина, аби зберегти природу, про цікавий світ рідної природи.
     Під час заходу дітям пропонувалися загадки, прислів`я, жартівливі тести, кросворди, різноманітні питання вікторини і варіанти відповідей, які допомогли активізувати увагу, пам`ять, логічне мислення.
      Активними учасниками мандрівки були Єлизавета Хандрук, Ярина Сак, Арсеній Наумчук, Андрій Романенко, Поліна Макаренко, які  чудово продемонстрували свої знання по даній темі.
   Для користувачів в бібліотеці організована тематична виставка «Світ- дивосвіт природи».
 

Немає коментарів:

Дописати коментар