четвер, 20 грудня 2018 р.

Свято Миколая у бібліотеці


     Свято Миколая – одне з найулюбленіших дітьми свят. В цей день, за легендою, святий Миколай спускається з небес на землю, щоб нагородити дітей подарунками за їх добрі справи.
   В рамках клубу «Зустрічі без прощань» до бібліотеки-філії № 1 Нововолинської ЦБС завітали учні 4-А класу ЗОШ № 5 (класовод Богдана Гіналюк) разом з батьками, де відбулася пізнавальна гра-подорож «Дивовижний світ імені».

   Бібліотекарі Людмила Корольчук та Людмила Суржик розповіли про життя святого Миколая, ознайомили дітей з легендами та переказами про нього та звідки з`явилася ця гарна традиція, дарувати подарунки дітям. 
   Цікавим, пізнавальним та казковим було театралізоване дійство з улюбленими казковими героями, під час якого школярі проявили  неабиякі творчі здібності.
   Справжнім дивом була поява святого Миколая з ангелами (ЗДО № 5, вихователь  Тетяна Шелест). Вони завітали до бібліотеки і подарували дітям незабутні емоції, враження, та звісно, подарунки. А діти  Миколаю співали пісні, декламували вірші, відгадували загадки, взяли активну  участь у пізнавальній грі.
  Увагу присутніх привернула яскраво оформлена викладка літератури  «В український рідний край їде святий Миколай».
   Сподіваємось, що вшанування цього величного свята,  додало учням не тільки святкового настрою, а й збагатило новими знаннями про народні традиції і звичаї, необхідність творити добрі справи, проявляти милосердя до тих, хто цього потребує.
    Спонсором заходу був підприємець, депутат міської ради Віталій Миколайович Бадзюнь, за що щиро вдячні працівники бібліотеки та школярі.

Немає коментарів:

Дописати коментар