четвер, 2 серпня 2018 р.

Книжкова посмішка літа

    Протягом усього життя ми звертаємось до книги. З дитячих років книга допомагає нам  пізнавати світ, який навколо нас. Часто трапляється, що вчасно прочитана книга допомагає людині зробити вибір життєвого шляху, професії. Книга збагачує знання, народжує мрії і вчить, як їх здійснити…
   На літературну мандрівку «Книжкова посмішка літа» в рамках проекту «Канікули з книгою» до бібліотеки-філії № 1 Нововолинської ЦБС завітали юні користувачі.
   Бібліотекар Людмила Корольчук розповіла дітям про перші книги та бібліотеки, історію їх виникнення. Надала детальну  інформацію про сучасних українських письменників, які пишуть для дітей таких як Леся Воронина, Сергій Гридін, Сашко Дерманський, Оксана Лущевська, Ірен Роздобудько, Володимир Рутківський та ін.   Нагадала про правила поведінки у книгозбірні та як потрібно поводитися з книгою.
   Діти рекламували свої улюблені книги іншим, виконували логічні завдання пов`язані з книгою. Активно відповідали на запитання літературної вікторини, демонструючи при цьому  хороші знання.
     До уваги користувачів виставка-пропозиція «Мандруємо книжковим світом» де кожен може знайти книгу до душі.



Немає коментарів:

Дописати коментар