понеділок, 18 грудня 2017 р.

Свято Миколая у бібліотеці

  Найулюбленішим святим для дітей в усьому християнському світі є Святий Миколай Чудотворець, бо він – найдобріший, а доброта і милосердя є виявом Господньої любові й найкращою людською рисою. Щороку приходить він у кожен дім з миром і дарунками. Для маленьких дітей стає чарівною казкою, коли невидимо з`являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці…
     Напередодні  Дня Святого Миколая в рамках клубу «Зустрічі без прощань»  бібліотека-філія № 1 Нововолинської ЦБС організувала і провела народознавче свято «Миколая зустрічаймо в цей святий величний час».
    До книгозбірні завітали учні 3-А класу ЗОШ № 5 (класовод Гіналюк Б. В., бібліотекар Суржик Л. І.), їхні матусі та бабусі.
        Ведучі Людмила Корольчук та Людмила Суржик розповіли гостям про життя і чудесні діяння Святого Миколая, традиції його відзначення в Україні.    
   Школярі разом з Богданою Василівною  підготували та представили театралізоване дійство з улюбленими казковими героями. Переглянули мультфільм «Святий Миколай».
     На свято завітав Святий Миколай (ДНЗ № 5 вихователь Шелест Т. В.).  Діти з радістю розповідали  йому, чому люблять це свято, із задоволенням декламували вірші, відгадували загадки, відповідали на запитання літературної вікторини та виконували пісні  тощо.
    На завершення святкового дійства  всі діти отримали подарунки від Святого Миколая.
   Спонсором заходу став підприємець, депутат міської ради  Віталій Миколайович  Бадзюнь, за що  щиро вдячні працівники книгозбірні.
     З викладкою літератури «Святий і добрий Миколай!» присутніх познайомила Світлана Галушук.
     Нехай це прекрасне свято стане для нас святом Милосердя,  Доброти та Любові до ближніх!

Немає коментарів:

Дописати коментар