понеділок, 18 вересня 2017 р.

Львівський книжковий Форум - 2017

24-й  Форум  видавців у Львові відбувся з 13 по 17 вересня 2017 року. Це одна із найголовніших культурних подій в Україні. На найбільший книжковий  і літературний  Форум завітали письменники, видавці, журналісти, бібліотекарі, освітяни, читачі …
У рамках Форуму відбулися : 24-й Національний книжковий ярмарок, 12-й Міжнародний літературний фестиваль, 23-й конкурс і церемонія вручення премії «Найкраща книга Форуму», 8-й Всеукраїнський бібліотечний форум та 6-та благодійна акція «Третій вік : задоволення від читання».
Почесні гості фестивалю : Філіп Сендс , Генрі Марш  (Велика Британія) та інші.
Окрім презентації книжок вітчизняних та зарубіжних авторів, на Форумі представляли 14 тематичних кластерів з широкою тематикою – від бізнесу та економіки до наукової фантастики і стилю життя.







16 вересня на Форумі побували і працівники  Нововолинської централізованої бібліотечної системи, які мали можливість познайомитися і поспілкуватися з видавцями, письменниками та іншими відомими людьми.
Крім того, бібліотекарі відвідали сучасну багатофункціональну бібліотеку – Центр митрополита Андрія Шептицького. Ознайомилися з фондом книгозбірні, яка налічує 146 тисяч примірників книг, більша частина яких знаходиться на стелажах у вільному доступі. Рідкісні книги – у книгосховищі Центру.







Від Форуму залишилися приємні враження і світлини на згадку.

       

Немає коментарів:

Дописати коментар