середу, 30 серпня 2017 р.

8 вересня - іменини святкують Наталії

 8 вересня -  Церква  вшановує пам`ять Наталії  Нікомідійської.  Найзнаменитіша покровителька, яку згадують на початку вересня. Свята мучениця Наталія була дружиною  мученика Андріана. Саме вона була основною  опорою для чоловіка під час його мук за віру  Христа,  допомагала йому бути твердим у своїй вірі.
Ім`я Наталія – жіноча форма старовинного рідкісного імені Наталій, що походить від латинського слова «наталіс» - рідний.  Існує й інше тлумачення, що зводить дане жіноче ім`я до того ж європейського кореня, що і в чоловічому імені Натан – дарований.
Інтенсивність звучання імені Наталії  відповідає хвилям зеленого кольору. У даному випадку цей тон, перш за все, відображає самолюбство й чуттєвість у поєднанні з активністю, доброзичливістю та силою характеру.`
«Весняні» Наталії жіночні, ліричні й поблажливі.
«Літніх» Наталій відрізняє імпульсивність учинків і навіть екзальтованість. Ці жінки несуть у собі якесь відчуття вищості і навіть найменше зауваження сприймають як особисту образу.
Наташі, що з`явилися на світ узимку, наділені аналітичним розумом і видатними здібностями. Але при цього злопам`ятні та схильні до інтриг.
«Осінні» Наташі, незважаючи на труднощі в роботі і в сімейному житті, прагнуть тримати все в собі, демонструючи оточуючим спокій і врівноваженість.
Найбільш поширені форми імені Наталі:  Наташа, Натаха, Наталя, Наталі, Натаня, Натка, Тата, Туся.
Більше інформації про ім`я Наталія  Ви зможете знайти у нашій бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар