середу, 22 березня 2017 р.

Природа благає про допомогу

    
        Сьогодні найголовнішою проблемою людства є проблема виживання, проблема, що стосується кожної людини, кожної істоти на землі. Ніякі блага цивілізації не замінять нам чистого повітря, прозорих водоймищ, вільних від шкідливих домішок продуктів харчування та води.
       Саме цій темі була присвячена екологічна стежка "Природа благає про допомогу" яка відбулася в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання у бібліотеці-філії № 1 Нововолинської ЦБС.
       Учасниками заходу були учні 7-А класу ЗОШ № 6 (учитель С. І. Александрович).
 
      Ведуча Світлана Галушук обговорювала  з школярами, що потрібно знати і як слід діяти, щоб зберегти екологічну чистоту нашої Землі. "Вижити" сьогодні, на думку учнів,  означає не загубити себе своєю власною діяльністю, не закоптити небо промисловим димом, не отруїти ріки відходами, не закопати себе горами сміття... Природу потрібно знати і любити.

 
      Для чого нам рослини? Чому потрібно охороняти тварин і чи потрібно оберігати природу взагалі -  на ці та інші запитання відповідали Роман Максимів, Христина Кравчук, Ліза Петренко, Микита Ющук, Данило Цяк та інші.

 
 
 
  
 
   Вони також ознайомилися з тематичною полицею "За чисте повітря й зелені ліси".
 
 
       Ми сподіваємось, що кожен з нас, тут присутніх, ні сьогодні, ні через багато років не залишиться байдужим до долі нашої планети.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар