понеділок, 16 травня 2016 р.

21 травня - День Європи в Україні

     
        День Європи - це свято миру і єдності у країнах Європи. Для України цей день символізує європейський вибір, європейський вектор, європейські цінності, адже Україна, маючи великий природний, економічний, культурний, інтелектуальний  потенціал, спроможна посісти належне місце серед народів Європи і світу.
       З нагоди цієї дати  бібліотека-філія № 1 та ЗОШ № 5 організували та провели вікторину "Що ти знаєш про Євросоюз?" Учасниками заходу були учні 9-А та 9-Б класів (класні керівники С. В. Зубаль, Л. Є. Михайлюк").
     Під час вікторини учні більш детально ознайомилися з історією створення Європейського Союзу, його напрямками діяльності, а також  культурою  і  традиціями країн Європи. Школярі у веселій, невимушеній атмосфері відповідали на запитання ведучих. Перемогла дружба.  Активну участь у заході взяли Анастасія  Очерук, Наталія  Бутеєць, Ілона Кобзова, Лілія Смутняк, Володимир Бовкуш.
      Отже, учні зробили ще один крок до пізнання європейських країн, до усвідомлення необхідності європейської інтеграції нашої держави.
      Для присутніх була влаштована викладка літератури "Україна - держава європейська".

 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар