середу, 28 січня 2015 р.

Мандрівка сторінками книг Надії Гуменюк


      Надія Гуменюк - письменниця, яка тонко чує ритм часу. В її творах представлена широка палітра тем. Це  теми людської душі, почуття любові до рідної землі, своєї мови, історії та культури, до всього, що нас оточує. Вона - член Національної  спілки письменників України та Національної спілки журналістів України. Автор  поетичних збірок  "Країна світла", "Каріатиди", "Однокрил", "Тайнопис тиші",  роману "Янгол у сірому", книжок для дітей  "Чапики-чалапики", "Де гуляє крокотам?","Літо з амазонками", "Лелеча фортеця" та інших.
     З нагоди ювілею української поетеси, прозаїка і публіциста Надії Гуменюк у бібліотеці-філії № 1 відбулась  літературна мозаїка 
 "Зворушливий голос Надії Гуменюк".
        Учні 6-А класу ЗОШ № 5 (Мельник І. М. - класний керівник) мали можливість познайомитись з життєвим і творчим шляхом нашої землячки.
         Ведучі літературної мозаїки  Людмила Корольчук та Людмила Суржик покликали дітей  в захоплюючу мандрівку  по книгах письменниці   "Буслик хоче до Світязя", "Шуршик  В. та інші:  казки з Яринчиного саду", "Літо з амазонками", "Лелеча фортеця".
         Під час  заходу  учні класу Аня Кондратюк, Оля Веремчук, Олена Харисова, Влад Куцик, Ліана Бадивська та інші   декламували   вірші поетеси.
         Присутні познайомились з викладкою літератури  на якій були представлені   твори письменниці   для дітей.