середу, 26 листопада 2014 р.

Пункту вільного доступу до мережі Інтернет - 1 рік


      Вже рівно рік як у бібліотеці-філії № 1 працює безкоштовний пункт вільного доступу до мережі Інтернет.
      Це єдиний в нашому мікрорайоні безкоштовний діючий центр, який часто відвідують користувачі бібліотеки, і він вже завоював популярність серед мешканців.
      Пунктом вільного доступу до мережі Інтернет постійно надаються консультації та практична допомога в пошуку необхідної інформації в Інтернет-мережі, виконуються пошукові роботи з певних тем тощо.

     Завдяки новим послугам, які надає книгозбірня,   збільшилась кількість користувачів та відвідувань бібліотеки.
     Зі святом працівників бібліотеки прийшли привітати партнери по співпраці: директор ПТУ № 11 Ю. А. Стецюк, вчитель ЗОШ № 6 С. І. Александрович разом з старшокласниками,  бібліотекар ЗОШ № 5 Л. І. Суржик,   вчителі-логопеди та вихователі
ДНЗ № 5,  користувачі бібліотеки.
     Гості акцентували увагу на тому, що бібліотека дійсно стала центром громади мікрорайону, де користувачі можуть швидко отримати найрізноманітнішу інформацію, поспілкуватися по програмі Skype з рідними, знайомими, знайти друзів, роздрукувати необхідну інформацію та інше.
      Присутні побажали бібліотечним працівникам подальших творчих успіхів, нових користувачів  і надалі бути сучасним інформаційним центром громадського життя мікрорайону